Není větší grilované pochoutky, než pořádný šťavnatý hamburger. Ale jak vyrobit hamburgery, aby byly jeden jako druhý, měly ten správný tvar a velikost přesně do hamburgerové housky? S pomocí kvalitního lisu na výrobu hamburgerů G21 velice snadno. Proč mít lis na hamburger? Protože u výroby hamburgerů je důležité, aby měly všechny stejný tvar a byly stejně vysoké. Jen tak zajistíte, že budou všechny stejně propečené. Tak se vám nestane, že i když vložíte na gril všechny hamburgery naráz, tak nějaké jsou ve finále pečené moc jiné vůbec. Stačí vychytat správný čas grilování a poté můžete všechny sejmout z ohně po stejné době. Tak budete stolovat všichni společně a nikdo nemusí stát místo jídla u grilu, aby pohlídat zbylé nehotové kusy. Jak na to? Vyrobte si směs na hamburgery z toho, co máte rádi. Je jedno, jestli hamburger připravíte z mletého masa nebo třeba zeleniny, to je jen na vás. Připravenou směs vložte do lisu na hamburgery G21 a pořádně ji zmáčkněte horní stranou lisu s držadlem. Poté hamburger vyjměte z lisu a vložte jej na gril. Postup opakujte s každým připravovaným hamburgerem. Máte už roztopený gril a připravené housky? Pokud ne, tak si pospěště. Příprava hamburgerů s lisem G21 je tak rychlá, že na to později nebude čas. Specifikace: Materiál: kov s nepřilnavou úpravou Pohodlné madlo na pěchovací části lisu Vnitřek formy je vroubkovaný Průměr: 12 cm Výška s madlem: 9 cm Rozměry balení: 12,5 x 9,5 x 12,5 cm Hmotnost: 0,2 kg Hmotnost balení: 0,3 kg
Značka: | G21 |